Posted by on 4. september 2022

Kære alle medlemmer af Kystbeskyttelseslaget.

Vi har herved fornøjelsen at fremsende referat af den ekstraordinære  generalforsamling, der blev afholdt via Teams den 29. august 2022.

De foreslåede vedtægtsændringer blev enstemmigt vedtaget. Kopi er vedhæftet.

Vi indsender nu ansøgning til Skat om opnåelse af momsfrihed – når blot  ansøgningen er Skat i hænde inden udgangen af september, vil momsfrihed gælde  allerede fra og med i år. Vi har været grundige i forundersøgelsen og regner bestemt  med positivt udfald. Dette vil spare os for en momsudgift på mere end 50.000,- kr/ år, hvilket er et godt skridt hen imod at få balance mellem indtægter og udgifter uden en kontingentforhøjelse.

Dette indebærer, at vi meget gerne skulle modtage min. 100 frivillige donationer på min. 200,- kr.

For at lette dokumentationen overfor Skat, har vi oprettet en speciel bankkonto, kun til donationer – det er konto nummer 9070 1634781354

Den frivillig donation er en årlig tilbagevendende begivenhed, og derfor kan vi ikke tilbyde automatisk betaling via Betalingsservice.

For at undgå ”støj” på kommunikationen vil vi gøre denne meddelelse meget kort – der vil inden udgangen af oktober komme en medlemsmail med information om igangværende aktiviteter.

Referat, ekstraordinær generalforsamling

De nye vedtægter kan læses her, men findes også under menuen “Vedtægter”

Referat af ekstraordinær generalforsamling 

Med venlig hilsen & god weekend !

Svend Erik Kristensen
Formand

Posted in: Sidste nyt

Kommentar

Vær den først til, at kommenterer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*