Posted by on 20. august 2024

Kære alle medlemmer,

Vor samlede bestyrelse samt dirigenten var enige om, at gennemførelsen af den ordinære generalforsamling var fuldt tilladelig, og at de nye vedtægter dermed var fuldgyldigt vedtagne.

Metoden med at ”parre” fuldmagtsgivere med fuldmagtsmodtagere er dog ikke nævnt i de gældende vedtægter, og derfor gav vi d. 27. juli alle medlemmer mulighed for at komme med indsigelse indenfor 3 døgn.

Der er kommet én indsigelse.

Indsigelsen går navnlig på, at ikke alle modtagere og givere var parret før bagefter afholdelsen.

Vi har derfor ikke andet valg end at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, som afholdes på Color Hotel den 14. august kl. 19.

Reglerne herom findes i de gældende vedtægter, paragraf 5.8

Ændring af vedtægter og beslutning om opløsning af laget kræver dog, at mindst halvdelen af medlemmerne er repræsenteret ved generalforsamling, og at 2/3 af de tilstedeværende stemmer for forslaget. Afgives der for et sådant forslag 2/3 af de tilstedeværende stemmer uden, at det fornødne antal medlemmer er repræsenteret, indkalder bestyrelsen til en ekstraordinær generalforsamling, der afholdes tidligst 2 og senest 4 uger efter den første generalforsamling. På den således indkaldte generalforsamling kan forslaget vedtages med simpel stemmeflerhed uden hensyn til antallet af de repræsenterede medlemmer. Fuldmagt afgivet til at møde på den første generalforsamling anses også for gyldig under den anden generalforsamling, medmindre fuldmagten udtrykkeligt måtte være tilbagekaldt.

 Såvel referat af den ordinære generalforsamling som indkaldelse til den ekstraordinære generalforsamling er vedhæftet.

Vi benytter også lejligheden til at vedhæfte en compare-version af nye og gamle vedtægter, så ændringer er mere synlige.  

Der er naturligvis igen mulighed for at afgive fuldmagt til et andet medlem, der deltager.

Da netop metoden omkring fuldmagter er årsag til den ekstraordinære generalforsamling, skal vi høfligst anmode om, at der afgives ny fuldmagt, hvor fuldmagtsmodtager er angivet med navn. Det bemærkes, at hver fuldmagtsmodtager kun kan møde med én fuldmagt.”

Af hensyn til Color Hotel skal vi anmode om at modtage tilmeldelse til Peter Østergaard på  peter@kystbeskyttelseslaget-glskagen.dk senest den 10. august 2024.

Fuldmagter sendes ligeledes til Peters mailadresse senest den 13. august

 

Med venlig hilsen

Svend Erik Kristensen

Formand

 

Underskrevet referat af ordinær GF afholdt 24-7-2024

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling 14-8-2024 kl 19

Udkast vedtægter Kystbeskyttelseslaget 2024 (Compare)

Fuldmagtsblanket

Posted in: Sidste nyt

Kommentar

Vær den først til, at kommenterer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*